Uleiul de usturoi vindecă bolile mai bine decât pastilele
Uleiul de usturoi vindecă bolile mai bine decât pastilele

Uleiul de usturoi vindecă bolile mai bine decât pastilele

Uleiul de usturoi este foarte util. Elimină respirația șuierătoare, precum și spasmele la nivelul vaselor cerebrale.

Pentru a-l pregăti, aveți nevoie de un cap de usturoi, curățat și piureat într-un mojar, turnați un pahar de ulei de floarea soarelui nerafinat într-un borcan de sticlă și lăsați timp de o săptămână într-un loc întunecos, răcoros, amestecând ocazional.

Luați ulei de usturoi 1 linguriță de 3 ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă, amestecat cu 1 lingură. miere și 1 linguriță suc de lămâie.

Pentru raceli se piseaza 1 catei mari sau 2 medii de usturoi, se toarna 100 ml. ulei de porumb si se lasa 3-6 zile. Picurați câte 2 picături în fiecare nară.

Uleiul de usturoi ajută la artrită, psoriazis, lupus, spasme musculare, dureri de urechi, erupții cutanate, mâncărime, arsuri. Luați intern pentru spasme cerebrale, spasme cardiace, dificultăți de respirație, hipertensiune arterială, aritmie.

În procesele inflamatorii ale urechii, gâtului, nasului și gurii, curățați 2 capete de usturoi, bateți-le într-un mojar de lemn. Masa rezultată se pune într-un borcan de sticlă, amestecând constant, se adaugă o jumătate de cană de ulei vegetal. Acoperiți și așezați în lumina directă a soarelui. Lăsați amestecul timp de 10 zile, amestecând de 2-3 ori pe zi.

Se strecoară și se adaugă câteva picături de glicerină. Uleiul finit este turnat într-o sticlă de sticlă închisă la culoare și închis ermetic.

A se pastra la frigider 2-2,5 luni de la data prepararii. Înainte de utilizare, uleiul trebuie încălzit într-o baie de apă la o temperatură de 35 de grade.

Luați 1 linguriță de 3 ori pe zi timp de o jumătate de oră înainte de mese.

Citeste continuarea pe astairomania.ro