Păpădia ajută îndepărtarea pungilor de sub ochi
Păpădia ajută îndepărtarea pungilor de sub ochi

Păpădia ajută îndepărtarea pungilor de sub ochi

Această plantă elimină pungile de sub ochi și cearcănele, care sunt o problemă pentru multe persoane. Nu orice fond de ten le poate masca, dar pentru a scăpa de ele trebuie să folosești produse speciale de îngrijire a pielii sub ochi.

Pe piață sunt diverse proceduri, seruri, măști și plasturi, dar există și metode populare care ajută la  îndepărtarea cearcănelor de sub ochi.

Un remediu eficient pentru eliminarea pungilor și a cearcănelor de sub ochi este păpădia. 

Adună 10 flori de păpădie și spală-le bine. Pune florile într-o cană și toarnă apă fierbinte. Lasă-le la infuzat timp de 5 minute.

Așteaptă ca decoctul să se răcească. Înmoaie apoi două discuri de vată în decoctul cald și aplică-le pe ochi.  Ține discurile de vată pe ochi circa 20 de minute.

 

Alte metode populare de combatere a pungilor de sub ochi

 

Apă rece. Pentru a elimina pungile de sub ochi, înfășoară un cub de gheață într-o cârpă și aplică pe ochi pentru 2 minute.

O lingură rece. Pune două linguri trebuie în congelator pentru 10 minute, apoi aplică-le pe ochi până când metalul se încălzește. Datorită acestei metode, vasele de sânge se relaxează și pielea se strânge.

Plicuri de ceai negru și verde. Prepară orice ceai fără aditivi și arome, apoi pune plicurile de ceai în congelator. Odată răcite, aceste plicuri de ceai se aplică pe ochi timp de 10-15 minute.

Aloe vera. Conține antioxidanți și vitamina E, astfel încât sucul plantei poate reduce rapid umflarea și îmbunătăți circulația sângelui sub ochi.

Sursa: DC News