Mergi și slăbește:  secretul luptei împotriva kilogramelor în plus
Mergi și slăbește: secretul luptei împotriva kilogramelor în plus

Mergi și slăbește: secretul luptei împotriva kilogramelor în plus

Un antrenor de fitness din Ucraina, Vladislav Tverdokhleb, a spus cum să mergi corect pentru a lupta cu succes împotriva excesului de greutate. Unii spun că pentru sănătate și pentru a pierde în greutate trebuie să faci 10 mii de pași pe zi. Cu toate acestea, în realitate, totul este foarte individual.

Pentru a pierde în greutate și pentru a îmbunătăți sănătatea, numărul de pași ar trebui crescut treptat. Nu trebuie să faci chiar azi 10 mii de pași, dacă înainte te-ai mișcat foarte puțin. Acest lucru te va obosi și nu îți vei mai dori să mergi pe jos.

În plus, în timp ce mergi pe jos, poți medita. Traseele lungi ajută la limpezirea gândurilor, la calmare și la îmbunătățirea nu doar a condiției fizice, ci și a celei psihologice.

Antrenorul Vladislav Tverdokhleb te sfătuiește să te încălzești înainte de a merge pe jos. Mergi prin casă, pe degete, apoi pe călcâie. Acest lucru te va ajuta să-ți întinzi picioarele, astfel încât să nu obosești rapid.

De asemenea, antrenorul te sfătuiește să stai pe un picior, apoi pe celălalt. În acest timp, te poți  apleca și atinge podeaua cu mâinile. Așa îți vei simți mușchii, picioarele se vor „trezi” și vor începe să se încălzească. Apleacă-te de cel puțin 10 ori pe fiecare picior, după aceea trebuie să te ghemuiești puțin și abia atunci poți merge pe un traseu mai lung.

Pentru a pierde în greutate, trebuie sa mergi mult și să nu uiți de alimentația corectă. Potrivit antrenorului, este posibil să slăbești din mersul pe jos, trebuie doar să-ți faci din asta un obicei și să te miști constant.

Dc News